Kategóriák

Kültéri játék

Kültéri játék

98 termék található.

1-12 / 98 elem mutatása

Aktív szűrők

Műanyag Cross kismotor - piros-sárga

(0)

Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült piros-sárga lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és műanyagból készült, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 60 x 36 x 45 cm. Ülésmagassága: 28 cm.

Ár 5 699 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Pedálos gokart - piros

(0)

A lábbal hajtható kerti gokarttal a kisfiúk megtanulhatják a közlekedés alapjait. A gokart azoknak a gyerekeknek tökéletes, akik már kinőtték a kismotort, de még nem olyan nagyok, hogy megtanuljanak biciklizni. A fogantyúk és az ülés polipropilénből készültek, a fémkerekek ármérője: 18 cm. Maximális terhelhetősége: 30 kg. Ajánlott életkor: 3-5 év,...

Ár 29 999 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Műanyag Maxi 5 motor - kék

(0)

Vagány, egyszerű felépítésű, műanyagból készült kék lábbal hajtós kismotor. Az első kerék kormányozható, és a kerekek is műanyagból készültek, a motor matricákkal van díszítve. Méretek: 60 x 28 x 53 cm. A motor 5-ös méretkategóriába tartozik. Ülésmagasság: 35 cm.

Ár 5 599 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Disney hercegnők: Jégvarázs buborékfújó - 145 ml, két színben

(0)

Csillag alakú flakonos Disney hercegnők: Jégvarázs buborékfújó - 145 ml, lila vagy jégkék színben. A buborékfújó pálcikája a kupakba van rejtve, egyszerre három különböző méretű buborékot tudsz fújni. A flakon újratölthető, kis méretének köszönhetően bárhova magaddal viheted! Méretek: 8 x 4 x 10 cm.

Ár 799 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron