Játék babaház, bababútor

Játék babaház, bababútor

23 termék található.

1-12 / 23 elem mutatása

Aktív szűrők

Bambolina: Nena sztárkonyhája

(0)

A Bambolina babákhoz készült konyhaszett cuki, pöttyös köténnyel és sapkával tökéletes választás kedvenc babádnak! A szett rengeteg konyhai kiegészítőt tartalmaz, például lábost, étkészletet, csészét és még sok mást. A konyha könnyen szét- és összeszerelhető, és kényelmes tárolótáskában tárolhatod. A feladatod csak annyi, hogy főzz valami finomat kedvenc...

Ár 15 999 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Minnie egér: Minnie háza játékkészlet

(0)

Óriási, kétszintes Minnie egér ház felvonóval egy Minnie és egy Daisy kacsa figurával. A figurák végtagjai mozgathatók. A figurákat a liftbe állítva fényeket és hangokat fog kiadni a ház. A készlethez 20 kiegészítő is tartozik. A játék működéséhez 2 db AAA elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz. A ház méretei: 50 x 15 x 38 cm.

Ár 18 999 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Hordozható játék babaágy

(0)

A hordozható játék járóka segítségével játékbabád bárhol biztonságban lehet. A járóka könnyen összeszerelhető és szétszedhető, a táskában könnyen tárolható, szállítható. Mérete: 52 x 31 x 31 cm.

Ár 4 399 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Játék etetőszék

(0)

Már megvan minden kiegészítő, melyek segítségével gondoskodhatsz kedvenc játékbabádról? Akkor nem hiányozhat eszköztáradból ez az édes, mintás játék etetőszék sem! Ültesd bele babádat, és adj neki enni. Csak vigyázz, nehogy szétdobálja az ételt! Méretek: 32 x 31 x 55 cm.

Ár 4 399 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron