Kategóriák

Játékbaba

Játékbaba

87 termék található.

1-12 / 87 elem mutatása

Aktív szűrők

Elbújós csajok - többféle

(0)

Légy a félénk, Elbújós csajok legjobb barátja! Láthatod, ahogy a pici babából nagylány lesz egy szempillantás alatt. Nincs más dolgod, mint kifordítani az édes kis sapkáját és hálózsákját, és máris a tini baba áll előtted! A babák ruhája és sapija kedvenc állatuknak vagy ételüknek mintájára készült. Dédelgesd kis barátodat, és ő cserébe elhalmoz...

Ár 6 999 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Pöttyös játék babakocsi - rózsaszín

(0)

Fektesd be játékbabádat ebbe a játék babakocsiba, és tegyetek egy frissítő sétát. A babakocsi kis méretű, szerkezete nagyon könnyű, tárolása pedig nagyon praktikus. Erős fémvázzal rendelkezik, a biztonsági öv pedig megakadályozza, hogy kedvenc játékbabád kipottyanjon a kocsiból. Az alkatrészek színei eltérhetnek a képen láthatótól. Mérete: 40 x 25 x 56 cm.

Ár 3 199 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron

Mintás játék babakocsi - rózsaszín

(0)

Egy kislány szobájából és eszköztárából sem hiányozhat a babakocsi. Legyél te a legcukibb kislány a környéken és szerezd be a rózsaszín, mintás babakocsit! Tologasd benne bármelyik babád, vagy esetleg kistestű háziállatod, így elképzelheted, milyen lehet anyukának lenni. A babakocsi fogantyúja nem állítható! Méretei: 45 x 40 x 72 cm.

Ár 8 699 Ft
Bővebben
Utolsó tételek a raktáron